Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Izgara sebzeler hakk¿nda gerçekten bilmeniz gereken tek ¿ey, ¿zgara s¿cakl¿¿¿ ve zamanlamas¿d¿r.Hemen hemen her sebzeyi ¿zgara yapabilirsiniz. Ayn¿ zamanda, hepsini bir kenara at¿p en iyisini umamazs¿n¿z! Havuç ve patates gibi baz¿ sebzeler di¿erlerinden daha serttir. Bu tür sebzelerin ¿zgaradan önce kaynat¿lmas¿ gerekir. Izgara yapmak için en iyi sebzeler ¿unlard¿r:A. Bebek bella mantarlar¿B. Ye¿il fasulyelerC. k¿rm¿z¿ ve turuncu dolmal¿k biberD. KabakE. Sar¿ kabakF. k¿rm¿z¿ so¿anBu ¿zgara sebzeleri ¿zgaradan hemen yiyebilirsiniz ve tad¿ inan¿lmazd¿r. Daha iyi; Lezzetleri artt¿rmak için h¿zl¿ bir zeytinyä¿ ve balzamik sirke kar¿¿¿m¿ ile kar¿¿t¿r¿n!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.