Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Bine äi venit într-o lume a gusturilor exotice ¿i a aromei bogate a buc¿t¿riei chineze, unde fiecare preparat este o oper¿ de art¿ culinar¿. Întâlni¿i-v¿ ghidul culinar, chef-ul legendar Zheng Wei, în cartea sa senzäional¿, "Delicii Chineze¿ti: C¿l¿toria Culinar¿ a Maestrului Zheng Wei."Chef Zheng Wei v¿ conduce printr-o incursiune fascinant¿ în inima buc¿t¿riei chineze, dezv¿luindu-v¿ secretele ¿i tehnologiile din spatele preparatelor chineze¿ti autentice. Cartea sa nu se opre¿te doar la re¿ete; exploreaz¿, de asemenea, povestea bogat¿ ¿i cultura culinar¿ a Chinei.De la celebra mâncare chinezeasc¿ la pr¿jituri lichioase ¿i delicioase, aceast¿ carte v¿ ofer¿ toate instrumentele necesare pentru a v¿ transforma buc¿t¿ria într-un laborator al gusturilor chineze¿ti. Zheng Wei ofer¿, de asemenea, sfaturi despre alegerea ingredientelor corecte ¿i despre tehnicile de g¿tit esen¿iale."Delicii Chineze¿ti" nu este doar o carte de re¿ete, ci ¿i o fereastr¿ spre cultura ¿i istoria culinar¿ a Chinei. Cu fiecare pagin¿ citit¿, ve¿i fi transportat într-o c¿l¿torie culinar¿ uimitoare în Orientul Îndep¿rtat.De la mesele de zi cu zi la evenimente speciale, cartea lui Zheng Wei v¿ va inspira s¿ experimentäi buc¿t¿ria chinezeasc¿ autentic¿ ¿i s¿ creäi adev¿rate capodopere culinare.
Written by respected experts, this book highlights the latest findings on the electromagnetic ultrasonic guided wave (UGW) imaging method. It introduces main topics as the Time of Flight (TOF) extraction method for the guided wave signal, tomography and scattering imaging methods which can be used to improve the imaging accuracy of defects.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.