Norges billigste bøker

Bøker utgitt av Cupido

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Cupido
  34,-

  Fiskerestaurantens middag blir noe intens idet fruen gjenkjenner kelneren som en av de best utstyrte hun hadde sett på naturiststranden de alltid bruker å utforske. Hun klarer ikke å holde seg, og går ut på et toalett der han står og venter utenfor. Han er klar for jobben, og hun utforsker lekende hans store manndom raskt. Tilbake ved bordet, har mannen skjønt det hele, og dette lover godt for resten av oppholde. Les også Carina og Piken med linhåret.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen inneholder følgende noveller:«Det er snart valg og en Høyre-kvinne på Frogner strekker seg langt for å øke partiets velgerpotensial.» - Stemmefiske på Frogner av Odin S. Gade«Modenheten hennes var en ny opplevelse for den relativt uerfarne tjueåringen.» - Panserbryteren av Jon FalletCUPIDO, Magasinet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller basert på sine leseres hverdagsfantasier og seksuelle opplevelser. Publiseret i friske sexy samlinger i samarbeid mellom Hverdag AS/Cupido og Saga

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Han var på akvarellkurs og ble betatt av lærerinnen. De andre dro etter timen, og han fikk muligheten til å male på nytt. Han ville bestemme motivet. Hun tok av seg klærne nedentil, og han malte og malte. Da instruktøren mente maleriet ville bli enda bedre om han kjente til henne innenfra, ble stunden i atelieret spennende, hett og orgasmisk. Les også de sexy novellene Hallo!, Hun onanerte for meg og Ut og se med DSB.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Jeg hilser på mine kolleger og slår meg ned ved skrivebordet. Plukker fram de papirene som jeg ikke rakk å se på i går, og kaster et stjålent blikk utover det store kontorlandskapet. Hvor er du? I morges holdt jeg på å miste bussen fordi jeg brukte så lang tid på å velge klær. Det er blitt sånn. Før var jeg rask om morgenen, slengte på meg det jeg fikk tak i, kastet i meg frokosten og stakk. Nå er alt annerledes. Alt på grunn av deg ...Jeg aner at du er på vei hitover før jeg får øye på deg. Følelsen i magen forteller meg det. Først da skyggen din faller over skrivebordet mitt, titter jeg opp. Du later som om du studerer en økonomisk kalkyle, mens du strever med å få av deg skoen under skrivebordet. Din strømpekledde fot kommer glidende oppover benet mitt. Jeg puster tungt og stirrer stivt på dataskjermen. Takk, gode Gud, for at jeg tok på meg stay-ups i dag.Hvordan skal dette slutte? Les også No falls - no balls.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Du kjører heve-senkebordet ditt opp så vi begge kan stå oppreist og se på regnearket på skjermen. Du strekker ut armen og peker på et tall. Så trekker du hånden til deg igjen. Overarmen din kommer borti min. Hver eneste bevegelse sender duften av parfymen din lenger inn i hjernen min. Snikende tar den kontrollen over tankene mine, bevegelsene mine, stemmebåndene mine. Jeg flytter foten min en anelse så jeg så vidt kommer borti hoften din.Men fortsatt aner jeg ikke hva regnearket ditt handler om. Forsiktig kaster jeg et blikk over til Karin, som sitter ved bordet tvers overfor ditt. Hvis hun løfter blikket nå kan hun se rett innunder skrivebordet ditt og få med seg hva som skjer. Men Karin virker å være opptatt med det som foregår på skjermen hennes, og for øvrig er nytelsen allerede for stor til å trekke seg unna. Karin får heller tenke sitt.Hva kommer å skje her på kontoret?Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen. Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen inneholder følgende noveller:«Hesten hadde bare et snev av influensa, men datteren på gården mente likevel at dyrlegen fortjente en ekstra påskjønnnelse.» - Hingsten og hoppen av Jeanette Zoe«Det var nabogutten, bare fylt 18, som ringte på døra. Moren hadde bedt ham spørre om de kunne få låne litt kaffe. Det passet henne dårlig.» - Gode naboer av Naboen«Fruen besøker vertskapet i Hellas og oppdager at sønnen i huset har vokst siden sist.» - Herakles av Bobolina, Oslo««Heten er det beste med tropene.» Han tok pekefingeren sin og fulgte den lille bekken med svette fra halsgropen hennes og ned til utringningen. » - Farang-jenter tenker for mye av TapirCUPIDO, Magasinet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller basert på sine leseres hverdagsfantasier og seksuelle opplevelser. Publiseret i friske sexy samlinger i samarbeid mellom Hverdag AS/Cupido og Saga

 • av Cupido
  34,-

  På bar en het sommerdag. Han registrerer en vidunderlig skapning i hvit sommerkjole. Hun går forbi ham, snur seg og ber ham bli med med blikket. Ved et avlukke lengst inne, og han nærmer seg henne, som er helt rede til mye. Hun blir slikket til ekstasen kommer og han får bruke sitt utstyr til å gi dem begge praktfulle utløsninger. Flott start på sommeren. Les også Handy og Goldilock i Looky Looky og Møde på café i denne novellesamlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun er på stranden og kjenner bølgene innta kroppen. Nærmere og nærmere, nytelsen er der og hun kommer plutselig en – to – ganger. Skifter stilling litt i solen, og plutselig er det et mannslem på vei inn i hennes innerste. Mmm, nydelig, der er hun på vei inn i sin tredje orgasme. Hun våkner med et smil om munnen når mannen hennes kysser henne lett. God feriemorgen! Les også Morning has Broken og Tungen i novellesamlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun spiller Adagio på pianoet på Hotell Bristol. Han beundrer henne stort. Hun inviterer ham med opp på rommet. Ladet stemning, og tente tanker. Kåte, slørete blikk og hun sier frem sine ønsker. Intensitet og sensualitet blir større og begge får ekstatisk utløsning av sin innestengte drifter.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Ungjentene hjelper til i høyonna i fjellene i Polen. Brennhete dager med slåttekarene. En var spesiell, atletisk og flott. Han inviterer henne til å møtes ved høystakken til en intim stund. Et vilt ritt fulgte der begge fikk løst opp i spenningene. Les også Nybarbert og Roskildekonsert i den sexy novellesamlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Det er to uker siden han traff henne sist. Hun kommer med toget. Forteller ivrig om hvor kåt hun har vært på turen der hun har tilfredsstilt seg selv to ganger, ertet en medpassasjer til det samme og febrilsk venter på å møte ham igjen. Nå må de stoppe bilen, for nå orker hun ikke å vente lenger. Les også Kosmisk elskov og Veldig lyst til å prøve, sa ho i samlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Han fantaserer om kona når han er på kontoret. De skal få mer tid til hverandre i dag. Kveldsmat til barna, og han føler seg frem til godbitene hennes. Når barna har lagt seg, er det endelig tid til mer intimitet og spenning. I stua og badekaret og i sofaen og til slutt på benken i gangen samtidig som fruen snakker i telefonen med en arkitektkunde. Neste stopp badstuen. Les også Faste, Januarsalg og Martine og Ivar. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun er opplagt, og ungene er ute. Dagen passer til en fristund med sexy vri. Døren er låst, telefonen avstengt. Han sitter ved kjøkkenbordet med avisen, men blir snart med på notene. Av med klærne og kjøkkenbordet er en fin, sex-rekvisitt og hun blir liggende der med beina på stolryggene. Han styrer seg sikkert frem til den seksuelle energien omfavner dem begge i vellyst. Les også Den første orgasmen, En liten plan før vi spiser is, Lommeelskeren og Prippen, Jeg?.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 43,-

  De er på fest og begynner å flørte stille og fint på dansegulvet, noe som går over til mer hemningsløse følelser. De er opptatte på hver side. Men, om de bare ser på, ikke rører, vil det være lov? Turen går til et soverom der både klimaks og antiklimaks nås i heftige bølger. Et viktig spørsmål stilles dog. Du får også lese den pirrende Ettermiddagen. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun er rastløs. Ut på toget, velger en skinnjakkekledt mann, tar av seg trusen og ber om assistanse. Han utøver en god og intens jobb både med tungen og manndommen. Første stasjon er det ingen som kommer på, mens på neste kommer en mann inn. Han får tilbud om å bli sugd og blir ivrig med på leken. Alle kommer nesten synkront. Ved neste stasjon har hun gått av og venter på toget tilbake. Les også 44 års forskjell, En kvikkis i dusjen og Møte med en gammel venn i denne novellesamlingen. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun beskriver sitt forhold til naboen i dagboken. Fra hun havnet til sengs med ham for noen dager siden til den herlige opplevelsen de hadde samme morgen. Det startet med fantasering på treningssykkelen til Bolero og fortsatte i dusjen og på vaskemaskinen da naboen kom innom plutselig for å låne kaffe. Les mer sexy historier som Bolero, Dandy og Mariooh i samlingen. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun trente i skogen. En sommerdag skulle hun til tjernet og ta seg en dukkert. Stille bak et tre betrakter hun skogsmannen som jobber med trærne. Han er varm og tar av seg klærne. Jobber videre mens hun ser fascinert på. Etterpå legger han seg fornøyd ned på enga og onanerer kraftfullt. Hun ser lengselsfullt på, og det er pirrende og hett hos henne, også. Les også Lørdagskveld og mikrobølgeovn, Pil og bue og Rødhette og ulven i samlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Hun forlot ham på hotellet, men nå kom hun tilbake. Nøler litt, går inn på rommet. Han holder for øynene hennes, binder øynene. Nærhet og varme, het pust og fantasier. Hun kjenner at han bestemmer hva hun får gjøre. Forførende seksualitet, sensuelt utført, og alt blir fullendt og godt. Les også En kjapp historie, Fantasi i opplevelse, Flybilletten og Vinduskikking i denne novellesamlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Nye kollegaer på jobbfest. Hun blir sittende sammen med ham og henne og diskuterer sex og sensualitet. Hva tenner hvem, var ett av spørsmålene. Mer direkte tilnærmelser følger og kvinnene kler av seg på soverommet og inviterer etter hvert mannen inn. Trioen når nye høyder, og diskuterer videre nye nytelsesmåter til senere anledninger.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Han er mørk og mystisk. Fantasien hennes om elskeren hennes. Hun har enda ikke funnet ham. Men fantasier om ham og hans herlige kropp drømmer hun stadig. De er så levende at det er som om han er der. Hun forestiller seg hans store kropp, sexy, nesten farlige manndom idet han tar henne. Hun blir så tent og nesten overveldet av tankene. Når hun kommer ut av ørska, legger hun dildoen unna, den blir en dårlig erstatning. Ut på leting etter ham! Les også En benk i parken, Han bare må ... og Janes frisør.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Han var invitert til en avslappende helg på hytta til et mannlig samboerpar. En annen kamerat skulle også komme, men han var gift med ei dame. Han var herlig, halvt puertoricansk og veldig kjekk. Han ble ganske interessert, og nykommeren overrasket ham om natten med forslag om intimitet. Alle fire er straks i gang med en intens sexdans, og eierne av hytta lurer på hva som har skjedd med mannen. Overgang til mannlig interesse og skilt fra kona, sa det meste. Les også En hjelpende hånd og Tre damer. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse. S

 • av Cupido
  34 - 41,-

  Han var en god danser. Han løftet henne av gårde. Fullt dansegulv, men han klarer likevel å ta trusen hennes som suvenir. Han viser frem henne, så kjolen løftes. De andre danseparene så på. La henne på et bord, knullet som en elegant skapning. Hun vil at det skal vare evig, men så plutselig blir det nesten for mye. Han avslutter, og de fortsetter å danse mens saftene drypper. Les også Linda og Skjønnhet på hjul. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Hun visste ikke hvor lenge han hadde stått og sett på henne der hun koste og kjælte med seg selv. Onani var på en måte hennes privat. Eller, kanskje ikke. Hun finner ut at det kan være noe hun og han kan oppleve sammen der han tenner henne enda mer og de begge blir kåtere og kåtere og til slutt finner enda større ekstase! Les også En øvelse for øyet, Høstsemester-sexamen og Katrine tok kontrollen i denne samlingen.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  «Jeg har kjøpt billetter til nattoget til Paris,» sa han, lukket øynene og nøt hennes lek med tungen. «Du skal møte din elsker i Frankfurt og ha følge med ham resten av veien.» «Og du skal møte din elskerinne,» tilføyde hun, tok pikken hans i munnen og lot tungen spille. «Din tause elsker,» gispet han. «Jeg tror det er best hvis vi ikke sier noe. Fantasien skal få fritt spillerom.» Ursula slapp pikken hans, la seg oppå ham og kysset ham lenge og inderlig. «Knull meg,» hvisket hun. «Min deilige elsker. »Leken var i gang. Ursula satt alene på toget. William hadde reist til et viktig møte to dager tidligere. Nå skulle de møtes som hemmelige elskere på natttoget til Paris.Spøsmålet er hvordan den togreisen arter seg...Les også Sølibat.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Hun har sett ham og saksofonen lenge, fantasiene er direkte. Døren er ikke stengt, så hun går inn og fortsetter å kjenne på det erotiske i musikken, mannen, instrumentet. Hun kler av seg og føler og kjenner det blir intenst. Han er klar over at hun er der, og musikken endres. Klimaks nås når begge er nakne og helt oppslukt av stemningen i det hele. Les også Blyanten og Frisørdamen i denne erotiske novellesamlingen. Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Det er april. I sør er det allerede vår. Eller forsommer. Eller sommer. Varmt i alle fall. Florida. Jeg legger veska mi på hylla på den andre siden av midtgangen. Så jeg kan se den. Brer ut bena mine og bruker jakka som pute mot vinduet. Jeg begynner å lese. Snart har jeg sovnet av bussens regelmessige motordur og trygge ferd gjennom et endeløst Amerika. En lang fyr på min egen alder, rundt 20 år, setter seg ved siden av meg. Han løfter opp en stor pakke, plasserer den på hylla over oss og setter seg ned. Han gir meg et kort nikk bare for å vise at han har registrert meg som fyren i setet ved siden av.Jeg våkner fra døsen av at fyren ved siden av meg har flyttet seg litt nærmere...Les også Rom med utsikt.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Hun befant seg på en øde strand. Langt fra nærmeste hus. Hun lå helt naken og betraktet skyene gjennom de mørke solbrillene sine. Hun fabulerte så bomullsskyene tok form: en djevel, en elefant, en mann som lo... Så falt det en skygge over henne, og enda en. En krets av menn hadde slått ring rundt henne. Lokale fiskere? Øynene deres lyste av begjær, mens de slikket seg rundt munnen. Som på kommando tok alle sammen av seg shortsen sin. Merkelig nok ble hun ikke redd, men kjente bare en forunderlig uro bre seg i kroppen. De sto tause og så ned på henne, inntil de alle, igjen som på kommando, grep rundt lemmene sine og begynte å onanere. Hun spredte ubevisst lårene sine. Ville også være med.Hva skjer? Er det drøm eller virkelighet?Les også For sent, Kat og Snill pike.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Peters pust endret karakter, og taket rundt pikken ble både hardere og raskere. Endelig steg hun ut av bilen. Hun bøyde seg inn gjennom bakdøren etter vesken sin, og han kunne nyte synet av den brede, struttende baken henne og de kraftige lårene som forsvant opp under et kort skjørt. Med et stønn forestilte han seg at hun ikke hadde på seg truser, og at hun måtte bøye seg enda lenger inn i bilen, at skjørtekanten gled opp og han kunne få en sniktitt på de fristende rumpeballene hennes. Det slørete blikket hans stirret som hypnotisert på henne da hun langsomt gikk opp naboens hagegang, og plutselig var det som om de hadde øyekontakt. Hun hadde forsvunnet inn gjennom naboens dør, og noen minutter senere sto han selv utenfør den døren... Han var anspent og nervøs, men han visste at han så dødsflott ut med ettersittende, gul t-skjorte over en veltrent kropp.Hva skjer når han ringer på døra hos naboen?Les også Sara.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Jeg satte meg ved baren på Mono og sippet til vinen min da jeg la merke til en kjekk mann på min høyre side som bestilte to øl. Han var høy, mørk og hadde store hender. Idet han skulle tilbake til bordet han satt på møttes våre øyne, og jeg la merke til hvor brune øynene hans faktisk var. Det føltes som om vi så hverandre i øynene i en evighet, og jeg kjente et sug i magen. Det kilte litt i korsryggen slik det alltid gjør når jeg blir tiltrukket av noen. Men så oppdaget jeg at det ene ølglasset var til kjæresten hans som kom og satte seg ned hos ham. Hun smilte til meg. Hvorfor gjorde hun det? Plutselig reiste hun seg og kom bort til bordet mitt og spurte litt forsiktig om jeg ville komme bort till bordet deres. Det ville jeg, og etter noen glass vin begynte jeg å bli litt fnissete. Hun lente seg fram mot meg og spurte om jeg hadde lyst til å bli med de hjem...Selv om det ikke var midnatt engang, ble jeg med kjæresteparet på nachspiel. Fremdeles var jeg usikker på hva som egentlig foregikk, men jeg var fascinert og nysgjerrig nok til å ville finne ut....Les også Skater og Brennende kuldespor.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Teresa ligner selve essensen av dumme blondiner; langt, lyst hår, store, blå øyne, en bred munn med fyldige lepper og en figur de fleste menn sikler etter. Bare brystene er et kapittel for seg. Hun er høy og slank, veier ikke et gram over 60 kilo – og bruker bh’er med d-skål. Men ta ikke feil av Teresa. Hun er programmerer, høyt begavet – og er nettopp blitt headhuntet av et internasjonalt softwarefirma for å utvikle programmer til en helt ny serie voksenspill. Teresa er min eldste venninne. Vi har kjent hverandre siden barnehagen, og jeg var ofte sjalu på henne. Det er som om Teresa har fått alt – en knivskarp hjerne kombinert med en kropp som mange menn ville dø for. Jeg ser derimot ganske ordinær ut. I formiddag ringte hun meg. «Kan du stikke over en tur – jeg har noe du må se!» Stemmen røpte at hun var opphisset. Jeg lovte å komme om kvelden, og vi avtalte at hun skulle lage mat, så skulle jeg ta med et par flasker rødvin.Men hva skal dette bety?Les også Obla-di, obla-da.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.