Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bøker utgitt av Kagge forlag

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av Erika Fatland
    479,-

  • - mer enn en kokebok
    av Eyvind Hellstrøm
    479,-

    Eyvind Hellstrøms egne favoritter. Eyvind Hellstrøm er kjent for å inspirere og motivere andre til matlaging og kokekunst. Norges mest kjente og kjære mesterkokk, hva blir han selv inspirert av? Hvor henter han selv sine impulser, sin gnist, glede og inspirasjon fra? Velkommen til Hellstrøms verden! Med entusiasme og engasjement tar Eyvind Hellstrøm oss med til stedene, menneskene, maten og smakene han selv blir inspirert av, og formidler med lidenskap og entusiasme et sett med herlige oppskrifter du kan lage selv. Hans inspirasjon hentes ikke nødvendigvis fra avansert kokekunst. Det eneste og viktigste som gjelder er kombinasjonen av entusiasme, god mat og en atmosfære som setter deg i godt humør.  Her blir vi kjent med Eyvind Hellstrøms egne favoritter. ]]>

  • av Randi Rosenquist
    429,-

  • av Maja Lunde
    399,-

  • - raske og enkle oppskrifter for mer energi og en smalere midje
    av Mari Krogshus
    387,-

    Endelig en airfryerkokebok med sunne og raske oppskrifter, som kan gi deg varig bedre helse! Boka er basert på Mari Krogshus' Fatburn Fix-kurs, som har hjulpet over 100 000 nordmenn til en bedre helse, med oppskrifter på deilige matretter utviklet for å lages i airfryer. Med lekre fotografier av Karoline Marberg. Dette er en sunnere kokebok med utgangspunkt i rene råvarer og kort tilberedningstid. Mari Krogshus gir sine beste kostholdsråd og tips for dem som vil ha maks uttelling med tanke på vektnedgang, men boka kan også være en sunn utvidelse av hele familiens airfryer-repertoar.

  • av Ronny Rene Raveen
    429,-

  • av Ingvild Tennfjord
    405,-

  • av Anne Sverdrup-Thygeson
    405,-

  • av Charles Dickens
    405,-

    Verdens mest berømte julefortelling, gjenfortalt av Erlend Loe og illustrert av Lisa Aisato. Ebenezer Scrooge elsker penger og hater julen. På julekvelden sitter han venneløs og alene i det store, kalde huset sitt. Ute glitrer snøkrystaller i lyset fra vinduer hvor familier koser seg med julematen. Scrooge går og legger seg, men han får ikke sove i fred. I løpet av natten får han besøk av ikke bare ett, men tre spøkelser. De tar ham med på reiser gjennom natten og tiden, og Scrooge ser at ingenting er som han trodde, alt han vet blir snudd på hodet, og kanskje er det likevel en mening i å bry seg om andre? En julefortelling er en tidløs klassiker som kan leses av hele familien.

  • av Hanne Andreassen Hjelmås
    387,-

    Denne nye juleboka er proppfull av inspirasjon til å skape den rette julestemningen. I Julekos med KlompeLOMPE får du et vell av oppskrifter så du kan strikke dine egne julegaver, lage din egen julepynt eller strikke julegensere til hele familien. Her finner du oppskrifter på nydelige strikkeplagg for barn og voksne, både deilige koseplagg til romjulsdagene og flotte plagg til julens selskapeligheter. Her er julepynt som kan strikkes på kort tid, og fine små og store gaver som kan legges under treet, eller i julekalenderen, som for eksempel votter, sokker, luer og KlompeLOMPEs favorittoppskrifter på julegodt. Her er alle ideene du trenger til kreativt juleverksted med barna eller vennegjengen. Denne vakkert designede boka inneholder også inspirerende bilder som viser oppdekning og flotte dekorasjoner.

  • av Lars Mæhle
    296,-

  • - vilt, vakkert og velsmakende fra tidlig vår til sen høst
    av Edle Catharina Norman
    405,-

    Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre!Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!

  • av Egil Aslak Aursand Hagerup
    183 - 359,-

    Beredskapsboken alle husstander burde ha. Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Faktisk oppga hele to av tre nordmenn i fjor at de ikke hadde noen plan for et slikt scenario. Kanskje var det derfor Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) før jul sendte ut en brosjyre til alle husstander i landet. Der fikk vi beskjed om å skaffe oss 20 ting som skal ligge parat i tilfelle en krise rammer. Men hvordan oppbevarer du egentlig disse vanndunkene staten mener vi bør ha liggende? Og hvordan løser du toalettsituasjonen dersom vann og strøm forsvinner? Denne boken gir deg svaret og lærer deg hvordan du etablerer en enkel og god egenberedskap. Leser du den, vil 72 timer i en krisesituasjon kanskje ikke bli helt krise allikevel. Det kan til og med bli ganske koselig.

  •  
    405,-

    Lisa Aisatos samlede verker.Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. Her har hun samlet alle sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste.TERNINGKAST 5: «Den passer til alle aldre, slik bokens røde tråd favner livet fra barndom til alderdom (...)«Viser frem bredden i et kunstnerskap som i ordets beste forstand må kunne kalles folkelig.» VG

  • av Rune Blomhoff
    405,-

    Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.

  • - drømmeplaggene steg for steg
    av Cecilie Melli
    405,-

    Stjernedesigner Cecilie Melli lærer deg alt du må vite for enkelt å sy eventyrlig vakre kjoler.Å sy er både morsomt, bærekraftig og meditativt. Cecilie Melli har et brennende ønske om at flere skal oppdage gleden ved å lage noe selv, derfor deler hun for første gang flere av sine oppskrifter. Melli har i 15 år vært en av lendets fremste designere, spesielt kjent for sine eventyrlige kjoler. I «Sy min kjole» deler hun oppskrifter til 42 av sine fineste plagg, inkludert brudekjoler og flere av de mest populære Melli-kjolene. Du finner også oppskrifter på lekre kimonoer, topper og skjørt. Gjennom mønsterark og enkle trinn for trinn-beskrivelser viser hun hvor lett du selv kan sy dem. Boka er full av kunnskap og inspirasjon, både for nybegynnere og eksperter.

  • - sy drømmegarderoben
    av Mari Melilot
    405,-

    Med denne praktiske syboka kan du sy noe som passer helt perfekt til akkurat din kroppsform. Enten du er liten og tynn, størrelse 4XL eller du er en kombinasjon av størrelser, får du hjelp til å skreddersy dine egne drømmeplagg. Her er oppskrifter på stilige og tidløse basisplagg, der grunnoppskriftene danner utgangspunkt for ulike varianter av plagg. Enkle topper, et A-formet skjørt, bukse med smale eller vide ben er alle sammen plagg du vil elske å sy og bruke. Alle oppskriftene har enkle trinn-for-trinn-beskrivelser og mønsterark. I tillegg får du Mari Melilots beste knep for hvordan du forkorter, forlenger og tilpasser plagg, hvordan du syr krager, lommer, glidelåser og mye mer. Boka er lagt opp slik at en nybegynner skal kunne lære seg å sy klær fra bunnen av og bruke boka som et oppslagsverk, mens den mer erfarne kan kose seg med detaljer og passform, og bygge opp en hjemmesydd garderobe.

  • av Inga Strümke
    229 - 387,-

  • av Chris van/Stokseth Tulleken
    388,-

  • av Sverre Gunnar Haga
    386,-

    Fra nybegynner til mesterbaker på en, to, tre! Da forfatter Sverre Gunnar Haga begynte å bake brød, åpnet det seg en ny verden for ham. Døra inn til brødbakingens gleder har så lave terskler at mestringen kommer umiddelbart. I løpet av bemerkelsesverdig kort tid bakte han fantastisk gode brød. Det kommer du til å gjøre også. Denne boka er Hagas høyst personlige innføring i temaet og inneholder alt du trenger for å begynne med brødbaking - og fortsette: Her er metodene, oppskriftene, svar på de enkleste spørsmål - og de mer avanserte, som du lurer på etter hvert - samt forfatterens inspirerende møter med andre menn som baker brød.

  • av Siri Nilsen
    405,-

    Vil du komme i gang med strikking? Siris aller enkleste oppskrifter er den ultimate boka å starte med!Siri Nilsen har alltid vært glad i å utfolde seg kreativt, som sanger, låtskriver, skuespiller og dessuten som strikkedesigner med Instagram-kontoen @krauseri. Nå har hun laget en strikkebok for nybegynnere med 25 oppskrifter som er superenkle å forstå. I Siris aller enkleste oppskrifter er det brukt tydelig språk, bildeforklaringer og enkle konstruksjoner. Her finner du mange små og store plagg, og en hel liten strikkeskole. Kanskje blir ditt første plagg et babyteppe eller en genser? Og for deg som er mer dreven, er denne boka den perfekte gaven til vennene som alltid spør deg om hjelp til å lære å strikke!

  • av Simen K. Vatne
    405,-

    Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. Velbekomme!

  • av Steinar Sagen & Catrin Sagen
    204,-

    Småbarnsfasen kan være intens, med søvnmangel, krangling og lite sex. Samlivsterapeut Catrin Sagen gir sine beste råd om hvordan man kan ta vare på parforholdet de første årene med barn. Som bonus får leseren skråblikk fra komiker Steinar Sagen. I Fra ligging til legging får du samlivsterapeut Catrin Sagens beste råd til å bevare forholdet og gnisten i den krevende småbarnsperioden. Psykolog Sagen har i en årrekke jobbet med par i akkurat denne fasen og vet hvor skoen trykker. Her får du konkrete løsninger på problemene som dukker opp, og triks som kan stanse en krangel før den eskalerer. Sagen gir råd om hvordan man kan dele på arbeidet, ta opp igjen sexlivet og hvordan man kan tilgi, lytte og bekrefte hverandre. Nøkkelen til å bevare kjærligheten ligger i å styrke de emosjonelle båndene i paret, sier den erfarne psykologen. Underveis krydres lesingen med humoristiske innspill fra terapeutens ektemann, Steinar Sagen.

  • av Eyvind Hellstrøm
    450,-

    Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet. Som Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan selv sier: «Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet. Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag. Jordnær mat handler om magi i grytene, om å skape et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk på varme tallerkener. Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement. Det gir oss en trygghet på linje med skipper'n Popeye som elsket spinat for styrke og sunnhet. Så enkelt har vi det også.»

  • av Lars Mytting
    230 - 386,-

    I denne boka gir forfatteren et portrett av norsk vedfyringstradisjon. Her er fakta om innkjøp av ved, stablemetoder, tørking og fyring. Den berører også skogskjøtsel, miljøaspekter, motorsaghistorie og ovner, samt møter med mennesker som har et særlig forhold til ved.

  • - oppskrifter på digg mat
    av Eyvind Hellstrøm
    405,-

    Matlaging bringer folk sammen. Å lage god mat hjemme handler om å bruke alle sansene. God mat er veien til gode opplevelser, godt humør, gode relasjoner, samhold og inspirasjon på alle plan. Til Ungdommen er stjernekokken Eyvind Hellstrøms budskap til nettopp ungdommen. Sammen med bonussønnen Nils Rennan Lilleheie på 14 år lager Eyvind Hellstrøm en annerledes kokebok med kul mat som alle vil digge. Her er superenkle oppskrifter, smarte middager og kul mat man kan lage til seg selv og resten av familien. Eyvind Hellstrøm øser av sin kunnskap og forklarer på en enkel og lettfattelig måte hvordan du kan gjøre de riktige grepene for at maten blir skikkelig digg. Mammaen til Nils, Anita Rennan, står for alle de flotte bildene, og sammen leker de seg frem til god stemning, smart og enkel mat for å gi deg lyst til å gå i gang på kjøkkenet hjemme.

  • av Wolfgang Ellingvåg & Sturla/ Wee
    405,-

  • av Henrik Svensen
    405,-

    Geolog Henrik H. Svensen har skrevet flere prisbelønte bøker, og i denne boka forteller han den spennende historien om Norges bergarter. De gjør det mulig å forstå alt fra eksplosive vulkanutbrudd til dyrearter og landskap som for lengst er forsvunnet. Å forstå hva bergartene forteller oss, er også å bli kjent med hvordan landet vårt er blitt til. Forfatteren tar oss med gjennom flere milliarder år og viser hvordan landet vårt har vokst frem og blitt forandret, og ikke minst hvordan vi forholder oss til den geologiske tiden og jordskorpen vi bor på. "Et land av stein" er rikt illustrert, og vi stifter bekjentskap med rombeporfyr, skifer, granitt, eklogitt og en mengde andre kjente og ukjente bergarter. Boka er et funn for alle som er interessert i geologi og natur og som er nysgjerrig på hva landskapet rundt oss og grunnen under oss består av.

  • - arter, kjennetegn, utbredelse
    av Arnodd Håpnes
    405,-

    Endelig en norsk bok om trærne i landet vårt! Gå på oppdagelsesferd og gjenkjenn de ulike tresortene.Denne vakre boka inneholder detaljerte beskrivelser av de over 30 ulike tresortene som vokser i Norge. Hver tresort beskrives med karakteristiske kjennetegn, utseende og voksested. Forfatteren viser deg hvordan du kan kjenne igjen tresorter ut fra blader, stammer, vekstmønster og lokalisering. Boka er rikt illustrert med foto og tegninger.I tillegg kan du lese om og la deg fascinere av hvor variert det norske skoglandskapet er, om gamle skoger i Norge, om hvordan skogen rommer de forskjelligste livsformer. Dette er en bok du kan lese i hjemme, eller ta med deg på turen.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.