Norges billigste bøker

Bøker utgitt av Kagge forlag

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av Inga Strümke
    375,-

  • av Maja(forf.) Aisato Lunde
    393,-

  • av Anne Sverdrup-Thygeson
    375,-

  • av Vidar Kristiansen
    375,-

  • av Fetisha Williams
    393,-

    Lag den diggeste maten og den feteste festen! Fetisha Williams har alltid elsket å invitere vennene sine på deilig mat og fristende drinker. I Fest hos Fetisha har hun samlet sine beste oppskrifter slik at du enkelt kan gjøre det samme. Middag for to og festmat til en flokk, i denne boka finner du oppskrifter på alt fra enkel snacks til brunch og treretters middag. Williams henter inspirasjon fra sine amerikanske røtter og byr på mat som oser både Miami og oppgradert husmannskost. Den beste festen lager du hjemme!

  • av Peder Kjøs
    375,-

    Egentlig burde det være enkelt å få det bedre: Drikk mindre. Spis sunnere. Snakk om det som plager deg. De som kommer til Peder Kjøs har prøvd mange slike tips, og endt opp med å føle seg verre, fordi de ikke har fått til det som virker så enkelt for andre. Men når moren hans dør, opplever psykologen at han treger hjelp til å sortere i trådene som har floket seg sammen. Hvorfor var han ikke mer til stede når hun trengte ham? Hvorfor var det alltid en distanse mellom dem? Og hvordan forsoner han seg med at ting ble som de ble? For å få det bedre med seg selv, tar den erfarne psykologen Peder Kjøs i bruk kunnskap, erfaringer og metoder han har opparbeidet seg gjennom sitt virke som terapeut. I denne nære og varme boken forteller han om hva som har hjulpet ham - i håp om at det også kan hjelpe deg.

  • av Ingvild Tennfjord
    393,-

  • av Maria Bakkeid
    375,-

  • av Odd Karsten Tveit
    393,-

  • av Axel Frønes
    297,-

  • av Thomas Hylland Eriksen
    359,-

  • av Lars Lenth
    375,-

  • av Rune Blomhoff
    405,-

    Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Mer enn 32 000 nordmenn får hvert år en kreftdiagnose. Over 260 000 nordmenn lever i dag med kreft eller har tidligere hatt kreft. I tillegg har omkring like mange pårørende en nær befatning med kreft. Kreftpasienter og pårørende trenger råd og veiledning om veien videre når det gjelder kosthold.

  •  
    405,-

    Lisa Aisatos samlede verker.Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. Her har hun samlet alle sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste.TERNINGKAST 5: «Den passer til alle aldre, slik bokens røde tråd favner livet fra barndom til alderdom (...)«Viser frem bredden i et kunstnerskap som i ordets beste forstand må kunne kalles folkelig.» VG

  • av Edle Catharina Norman & Sofie Grøntvedt Railo
    405,-

    Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre!Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!

  • av Egil Aslak Aursand Hagerup
    183 - 359,-

    Beredskapsboken alle husstander burde ha. Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Faktisk oppga hele to av tre nordmenn i fjor at de ikke hadde noen plan for et slikt scenario. Kanskje var det derfor Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) før jul sendte ut en brosjyre til alle husstander i landet. Der fikk vi beskjed om å skaffe oss 20 ting som skal ligge parat i tilfelle en krise rammer. Men hvordan oppbevarer du egentlig disse vanndunkene staten mener vi bør ha liggende? Og hvordan løser du toalettsituasjonen dersom vann og strøm forsvinner? Denne boken gir deg svaret og lærer deg hvordan du etablerer en enkel og god egenberedskap. Leser du den, vil 72 timer i en krisesituasjon kanskje ikke bli helt krise allikevel. Det kan til og med bli ganske koselig.

  • av Mari Melilot
    405,-

    Med denne praktiske syboka kan du sy noe som passer helt perfekt til akkurat din kroppsform. Enten du er liten og tynn, størrelse 4XL eller du er en kombinasjon av størrelser, får du hjelp til å skreddersy dine egne drømmeplagg. Her er oppskrifter på stilige og tidløse basisplagg, der grunnoppskriftene danner utgangspunkt for ulike varianter av plagg. Enkle topper, et A-formet skjørt, bukse med smale eller vide ben er alle sammen plagg du vil elske å sy og bruke. Alle oppskriftene har enkle trinn-for-trinn-beskrivelser og mønsterark. I tillegg får du Mari Melilots beste knep for hvordan du forkorter, forlenger og tilpasser plagg, hvordan du syr krager, lommer, glidelåser og mye mer. Boka er lagt opp slik at en nybegynner skal kunne lære seg å sy klær fra bunnen av og bruke boka som et oppslagsverk, mens den mer erfarne kan kose seg med detaljer og passform, og bygge opp en hjemmesydd garderobe.

  • av Eyvind Hellstrøm & Anita Rennan
    432,-

    Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet. Som Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan selv sier: «Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet. Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag. Jordnær mat handler om magi i grytene, om å skape et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk på varme tallerkener. Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement. Det gir oss en trygghet på linje med skipper'n Popeye som elsket spinat for styrke og sunnhet. Så enkelt har vi det også.»

  • av Sverre Gunnar Haga
    386,-

    Fra nybegynner til mesterbaker på en, to, tre! Da forfatter Sverre Gunnar Haga begynte å bake brød, åpnet det seg en ny verden for ham. Døra inn til brødbakingens gleder har så lave terskler at mestringen kommer umiddelbart. I løpet av bemerkelsesverdig kort tid bakte han fantastisk gode brød. Det kommer du til å gjøre også. Denne boka er Hagas høyst personlige innføring i temaet og inneholder alt du trenger for å begynne med brødbaking - og fortsette: Her er metodene, oppskriftene, svar på de enkleste spørsmål - og de mer avanserte, som du lurer på etter hvert - samt forfatterens inspirerende møter med andre menn som baker brød.

  • av Jan Reidar Stiegler & Anne Hilde Vassbø Hagen
    386,-

    Følelsene styrer deg mye mer enn du tror - lær deg å tolke hva du egentlig føler. Hvorfor blir jeg rød når jeg dummer meg ut, hvorfor blir jeg så sint når jeg mislykkes og hvorfor ler jeg så tårene triller? Dette er en bok om dine seks grunnleggende følelser: glede, iver, tristhet, redsel, sinne og skam. Vi har mange flere følelser, for eksempel stolthet, uro eller irritasjon, men de kan være vikarierende for andre følelser. Boka forteller om hvordan følelsene virker, og om hvordan de kan være en enorm ressurs for deg. Forfatterne hjelper deg til å finne frem til hvorfor du reagerer med de følelsene du gjør, og hva det egentlig handler om når du for eksempel blir sint. Når du forstår hvorfor du reagerer følelsesmessig som du gjør i ulike situasjoner, blir du bedre til å håndtere situasjonene du står i, og også bedre til å tolke hvorfor andre oppfører seg som de gjør. Boka har en rekke gjenkjennelige historier fra hverdagslivet, og er skrevet med stor innsikt av de to erfarne psykologene Anne Hilde Vassbø Hagen og Jan Reidar Stiegler.

  • av LILLI Bendriss & Camillo Løken
    211,-

    Denne boka handler om hvordan alle mennesker besitter en latent evne som klarsynthet, som kan aktiveres gjennom enkle prosesser og øvelser. Den kan trenes opp akkurat som en muskel. I boka viser Lilli Bendriss, Norges mest kjente klarsynte, og hennes forfattervenn Camillo Løken, hva som skal til for å bli klarsynt. De tilbyr en spennende oppskrift på syv trinn som vil kunne bidra til å aktivere din klarsynte evne og andre intuitive evner. Camillo forklarer de ulike trinnene og Lilli bidrar med sine erfaringer gjennom 30 år som klarsynt.

  • av Knut Høibraaten
    183,-

    Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Helt uten blygsel byr han på de villeste historiene om useriøse spilleroverganger, treningsopphold på La Manga som utvikler seg til fylleslag og ellevill festing i store og små norske byer. Når norske fotballedere står i dress og presenterer nye spillere, gir de inntrykk av veloverveide, strategiske beslutninger. Det er det ofte lite grunn til. Knut Høibraaten gir et usedvanlig ærlig innblikk i hva som egentlig skjer. Med breial kjeft og en unik evne til å fortelle gode historier har han skrevet en bok som innbyr til både hakeslepp og gapskratt.

  • av Lars Mytting
    386,-

    I denne boka gir forfatteren et portrett av norsk vedfyringstradisjon. Her er fakta om innkjøp av ved, stablemetoder, tørking og fyring. Den berører også skogskjøtsel, miljøaspekter, motorsaghistorie og ovner, samt møter med mennesker som har et særlig forhold til ved.

  • av Simen K. Vatne
    375,-

    Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. Velbekomme!

  • av Hilde Reikrås & Ingunn Røren
    359,-

    Operasjon Dark Room begynte på kjøkkenbordet hjemme hos politioverbetjent Hilde Reikrås, og endte som norgeshistoriens mest omfattende sedelighetsetterforskning. Pedofile nettverk med familiefedre og samfunnstopper ble avslørt. Utad var mennene velfungerende og hyggelige. På nett viste de sine mørke sider. De oppfordret hverandre til å forgripe seg på egne og andres barn. Hittil er over 100 menn avslørt som følge av etterforskningen. Hilde Reikrås (41) er kvinnen som endret hvordan norsk politi jobber i jakten på overgripere. I boken forteller ofre, pårørende, etterforskere og en gjerningsmann sine historier for første gang. Erfaringene deres gir verdifull kunnskap for å kunne beskytte barn og unge som lever livene sine på nett.

  • av Ragnhild Bang Nes
    341,-

    Kuren som garanterer deg økt livskvalitet på fire uker. For deg som vil ha økt livskvalitet og hverdagsglede. Positive opplevelser gir oss bedre helse, bedre vennskap og lengre liv. De visker ut uro og bekymring og virker nærmest som en motgift mot stress. Så hvordan kan vi få flere positive opplevelser og mer lykke i livene våre? Psykolog og seniorforsker Ragnhild Bang Nes har forsket på lykke i over 16 år. I Lykkekuren lærer hun oss hvordan vi kan bruke forskernes funn som en verktøykasse i hverdagen. Boka er lagt opp som en fireukers kur med dagsprogram bestående av konkrete tips til aktiviteter og øvelser som garantert vil gjøre deg lykkeligere.

  • av Kari Veiteberg
    200 - 359,-

  •  
    341,-

    Det året Hanne ble 30 skjedde det noe: Alle rundt henne ble plutselig gravide. Inkludert henne selv. Og brått endret folk måten de snakket om å få barn på: alltid tidligere var beskjeden at en baby er det beste i verden, men nå fikk pipa en helt annen lyd. «Bare vent, snart kommer strekkmerkene», «Bare vent, du får i alle fall ikke sove etter at babyen er her» og «Bare vent, det blir tyngre!». Aldri før har hun fått så mange råd hun aldri har bedt om. I denne boken får vi se alle prosessene som settes i gang når man blir gravid og får et barn på nært hold. Fra unnfangelse til fødsel og de første månedene med baby blir det aller meste dokumentert. Et parforhold i endring, å gå fra en identitet til en annen og å ha en kropp som strekker seg til det ugjenkjennelige, er blant tingene hun beskriver til trøst og gjenkjennelse for andre. Og for ikke å glemme selve fødselen, som satte i gang en stor debatt og endte på Dagsnytt 18.

  • av Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland
    387,-

    Skap julestemning og vakre julegaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE! Med denne boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til de rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

  • av Ellen-Beate Wollen
    405,-

    Med havet og fjæra som spiskammer. Havet og norskekysten byr på uendelig mange delikatesser. De er helt gratis. Du må bare oppdage dem, så kan du sanke og fange mat til de mest utsøkte måltider, med et minimum av utstyr. Denne boka gir en oversikt over spiselige planter og dyr som du finner i og ved havet. Planter i strandsonen, skjell, krabber, snegler, tang og tare i fjæra, og fisk i havet. Strandplanter er fine å bruke som krydder og smakstilsetning i salater, og som tilbehør til og ingrediens i fiske- og skalldyrretter. Tang og tare er ikke bare næringsrikt, det er også smakfullt og godt. Fisk, skalldyr og skjell kan med fordel utgjøre en større andel av kosten vår, og forfatteren viser fram det store mangfoldet vi finner nær oss og de utallige måtene vi kan tilberede det på. Boka inneholder over 70 lekre oppskrifter basert på strandplanter og sjømat, med inspirasjon både fra Østen, Middelhavslandene og Norden.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.