Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
This vintage cookbook contains a collection of traditional rustic recipes, as well as information on methods of food preservation. This book is recommended for those with an interest in country cooking, and would make for a great addition to kitchen collections. Contents include: ¿The Fat of the Land¿, ¿Pickles and Relishes¿, ¿Soups and Stews¿, ¿Mouth-Melting Mushrooms¿, ¿Cooking the Catch¿, ¿Health-Giving Herbs¿, ¿Cooking the Kill¿, ¿The Nut Sack¿, ¿Cooking Birds¿, ¿Salubrious Salads¿, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on curing meat.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.