Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Tot ce trebuie s¿ ¿ti¿i despre legumele la gr¿tar, în afar¿ de care s¿ le combinäi, este temperatura ¿i momentul gr¿tarului.Pute¿i gr¿tar aproape orice legum¿. În aceläi timp, nu po¿i s¿ le arunci pe toate ¿i s¿ speri la ce este mai bun! Unele legume sunt mai dure decât altele, cum ar fi morcovii ¿i cartofii. Acest tip de legume trebuie s¿ fie prefierte înainte de gr¿tar.Acestea sunt cele mai bune legume la gr¿tar:A. Baby bella ciuperciB. Fasole verdeC. Ardei gras ro¿ii ¿i portocaliiD. ZucchiniE. Dovlecel galbenF. ceapa rosiePute¿i mânca aceste legume la gr¿tar chiar de pe gr¿tar ¿i au un gust incredibil. Chiar mai bine; Amesteca-le cu un amestec rapid de ulei de masline si otet balsamic pentru a spori aromele!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.