Norges billigste bøker

Kitchen Mysteries

- Revealing the Science of Cooking

Om Kitchen Mysteries

Offers an insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffle from falling. This work provides an overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231141703
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 232
  • Utgitt:
  • 15. november 2007
  • Dimensjoner:
  • 211x163x21 mm.
  • Vekt:
  • 412 g.
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Kitchen Mysteries

Offers an insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffle from falling. This work provides an overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste.

Brukervurderinger av Kitchen Mysteries



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.