Norges billigste bøker

Den internasjonale kvinnedagen

Hos Tales feirer vi den internasjonale kvinnedagen for å hylle de sterke kvinnene i Norge og rundt om i verden. Dagen feires 8. mars, og på Tales er det intet unntak. Du finner derfor et hav av bøker til kvinnedagen med gode rabatter, skrevet av noen av litteraturens sterkeste kvinner. Dette gjelder både bøker fra norske forfattere, så vel som fra utenlandske forfattere som på en eller annen måte har bidratt til et endret syn fra menn på kvinner og hvordan kvinner selv ser på seg selv i dag. Utforsk nedenfor og finn bøker for kvinnedagen som vi mener fortjener å bli feiret på denne spesielle dagen. Er det ikke en spennende biografi om en sterk kvinne som du gjerne vil vite mye mer om?

Vis mer

Kjøp bøker til Kvinnedagen 2022

I utvalget over finner du alt det beste innenfor bokuniverset som hyller de sterke kvinnene. Du finner bøker i ulike sjangre, så det er noe for enhver smak. Det er alt fra biografier om sterke kvinner til bøker som på en eller annen måte fokuserer på temaet. I noen land feires kvinnedagen ved å gi blomster til en kvinne de bryr seg om. Hos Tales kan du i stedet gi en bok til kvinnen du ser på som sterk eller bare til noen du bryr deg om for å feire den populære dagen.

FAQ - oftest stilte spørsmål om kvinnedagen

Når er kvinnedagen?

Kvinnedagen vil bli feiret 8. mars 2022.

Hvilke bøker bør jeg lese til kvinnedagen?

Bøker som særlig trender frem til kvinnedagen er typisk bøker av eller om sterke kvinner. Her finner du et stort utvalg av nettopp disse bøkene, som garantert vil vekke din interesse.

Når startet kvinnedagen for første gang?

Kvinnedagen ble første gang arrangert i 1909 i USA, og Norge har siden 1915  feiret dagen hvert år. Kvinners internasjonale kampdag i 1911 ble også markert i Tyskland, Sveits, Østerrike og Danmark.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.