Utvidet returrett til 31. januar 2024

A Culinary History of Taipei

- Beyond Pork and Ponlai

Om A Culinary History of Taipei

Taipei is a gourmet's destination where people buy fresh produce almost every morning of the year; where weddings are celebrated with streetside banquets; and where baristas craft cups of world-class coffee. Crook and Hung invite readers to learn more about the city's fascinating foodways and the diverse culture behind them.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781538101377
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 8. oktober 2018
  • Dimensjoner:
  • 236x159x24 mm.
  • Vekt:
  • 532 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av A Culinary History of Taipei

Taipei is a gourmet's destination where people buy fresh produce almost every morning of the year; where weddings are celebrated with streetside banquets; and where baristas craft cups of world-class coffee. Crook and Hung invite readers to learn more about the city's fascinating foodways and the diverse culture behind them.

Brukervurderinger av A Culinary History of Taipei



Finn lignende bøker
Boken A Culinary History of Taipei finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.