Norges billigste bøker

A Glossary of Food Science and Technology

Om A Glossary of Food Science and Technology

Listing over 20,000 terms commonly used in food science, with their Chinese equivalents, this work is intended as a useful reference covering subjects such as biotechnology, environmental protection, organic and natural food nutrition.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789629960926
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 804
  • Utgitt:
  • 31. mars 2004
  • Dimensjoner:
  • 229x155x40 mm.
  • Vekt:
  • 1162 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av A Glossary of Food Science and Technology

Listing over 20,000 terms commonly used in food science, with their Chinese equivalents, this work is intended as a useful reference covering subjects such as biotechnology, environmental protection, organic and natural food nutrition.

Brukervurderinger av A Glossary of Food Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken A Glossary of Food Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.