Norges billigste bøker

A History of English Food

Om A History of English Food

In this magnificent guide to England's cuisine, the inimitable Clarissa Dickson Wright takes us from a medieval feast to a modern-day farmers' market, visiting the Tudor working man's table and a Georgian kitchen along the way.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780099514947
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 528
  • Utgitt:
  • 6. september 2012
  • Dimensjoner:
  • 133x201x34 mm.
  • Vekt:
  • 418 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 24. juli 2025

Beskrivelse av A History of English Food

In this magnificent guide to England's cuisine, the inimitable Clarissa Dickson Wright takes us from a medieval feast to a modern-day farmers' market, visiting the Tudor working man's table and a Georgian kitchen along the way.

Brukervurderinger av A History of English Food



Finn lignende bøker
Boken A History of English Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.