Utvidet returrett til 31. januar 2025

A Revolution in Eating

- How the Quest for Food Shaped America

Om A Revolution in Eating

Sugar, pork, beer, corn, cider, and hoppin' John all became staples in the diet of colonial America. The ways Americans cultivated and prepared food and the values they attributed to it played an important role in shaping the identity of the newborn nation. This work covers the culinary attitudes, tastes, and techniques in colonial America.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231129930
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 26. november 2007
  • Dimensjoner:
  • 152x229x18 mm.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av A Revolution in Eating

Sugar, pork, beer, corn, cider, and hoppin' John all became staples in the diet of colonial America. The ways Americans cultivated and prepared food and the values they attributed to it played an important role in shaping the identity of the newborn nation. This work covers the culinary attitudes, tastes, and techniques in colonial America.

Brukervurderinger av A Revolution in Eating



Finn lignende bøker
Boken A Revolution in Eating finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.