Utvidet returrett til 31. januar 2025

Achieving Sustainable Cultivation of Sorghum Volume 1

- Genetics, Breeding and Production Techniques

Om Achieving Sustainable Cultivation of Sorghum Volume 1

Sorghum is the fifth most important cereal crop (after rice, maize, wheat and barley). The first volume in this two-volume collection reviews advances in understanding sorghum physiology and genetics as well as developments in breeding new varieties and their more efficient cultivation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786761200
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 548
  • Utgitt:
  • 9. juli 2018
  • Dimensjoner:
  • 152x229x30 mm.
  • Vekt:
  • 898 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Achieving Sustainable Cultivation of Sorghum Volume 1

Sorghum is the fifth most important cereal crop (after rice, maize, wheat and barley). The first volume in this two-volume collection reviews advances in understanding sorghum physiology and genetics as well as developments in breeding new varieties and their more efficient cultivation.

Brukervurderinger av Achieving Sustainable Cultivation of Sorghum Volume 1



Finn lignende bøker
Boken Achieving Sustainable Cultivation of Sorghum Volume 1 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.