Utvidet returrett til 31. januar 2024

Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

- Animal Breeding and Nutrition

Om Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786760920
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 340
  • Utgitt:
  • 9. oktober 2017
  • Dimensjoner:
  • 236x161x24 mm.
  • Vekt:
  • 638 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Brukervurderinger av Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2



Finn lignende bøker
Boken Achieving Sustainable Production of Pig Meat Volume 2 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.