Utvidet returrett til 31. januar 2025

Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 2

- Breeding and Nutrition

Om Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 2

There have been significant advances in poultry breeding and nutrition. This books discusses key developments such as marker-assisted breeding and improvements in poultry feed such as the use of enzymes to optimise nutritional efficiency.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786760685
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 342
  • Utgitt:
  • 31. juli 2017
  • Dimensjoner:
  • 159x235x26 mm.
  • Vekt:
  • 654 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 2

There have been significant advances in poultry breeding and nutrition. This books discusses key developments such as marker-assisted breeding and improvements in poultry feed such as the use of enzymes to optimise nutritional efficiency.

Brukervurderinger av Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 2



Finn lignende bøker
Boken Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 2 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.