Norges billigste bøker

Advanced Technologies for Meat Processing

Om Advanced Technologies for Meat Processing

Comprehensive and authoritative, Advanced Technologies for Meat Processing, Second Edition continues to present developments in the quality, analysis, and processing of meat and meat products. The new edition features 9 new chapters.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781498754590
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 722
  • Utgitt:
  • 5 oktober 2017
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 239x163x47 mm.
  • Vekt:
  • 1116 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18 mai 2024

Beskrivelse av Advanced Technologies for Meat Processing

Comprehensive and authoritative, Advanced Technologies for Meat Processing, Second Edition continues to present developments in the quality, analysis, and processing of meat and meat products. The new edition features 9 new chapters.

Brukervurderinger av Advanced Technologies for Meat Processing



Finn lignende bøker
Boken Advanced Technologies for Meat Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.