Norges billigste bøker

Advances in Food Process Engineering

Om Advances in Food Process Engineering

Discusses new food processing methods, exploring the principles, benefits, and techniques used; developments and applications of ultrasonication; supercritical fluid extraction and supercritical fluid chromatography; advanced drying and dehydration technologies; and encapsulation methods as tools in the processing of food.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774911143
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 340
  • Utgitt:
  • 4. mai 2023
  • Dimensjoner:
  • 241x163x23 mm.
  • Vekt:
  • 736 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Advances in Food Process Engineering

Discusses new food processing methods, exploring the principles, benefits, and techniques used; developments and applications of ultrasonication; supercritical fluid extraction and supercritical fluid chromatography; advanced drying and dehydration technologies; and encapsulation methods as tools in the processing of food.

Brukervurderinger av Advances in Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Advances in Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.