Utvidet returrett til 31. januar 2025

Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

Om Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

This book provides a comprehensive review of the latest research on key aspects of safety, quality and sustainability in poultry layer production, including recent advances on how to optimise egg quality and safety to better meet the needs and expectations of consumers.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781801468756
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 500
  • Utgitt:
  • 22. april 2025
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Kan forhåndsbestilles
  • Boken er tilgjengelig for forhåndsbestilling 3 måneder før publiseringsdatoen

Beskrivelse av Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs

This book provides a comprehensive review of the latest research on key aspects of safety, quality and sustainability in poultry layer production, including recent advances on how to optimise egg quality and safety to better meet the needs and expectations of consumers.

Brukervurderinger av Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs



Finn lignende bøker
Boken Advances in Improving the Safety and Quality of Eggs finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.