Utvidet returrett til 31. januar 2025

Advances in Meat Processing Technology

Om Advances in Meat Processing Technology

This book covers fundamental, recent developments in meat processing, emphasizing the mechanism of action of these technologies and their impact on the final product characteristics and consumer acceptability.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781498700481
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 604
  • Utgitt:
  • 3. oktober 2017
  • Dimensjoner:
  • 244x165x40 mm.
  • Vekt:
  • 1044 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Advances in Meat Processing Technology

This book covers fundamental, recent developments in meat processing, emphasizing the mechanism of action of these technologies and their impact on the final product characteristics and consumer acceptability.

Brukervurderinger av Advances in Meat Processing Technology



Finn lignende bøker
Boken Advances in Meat Processing Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.