Norges billigste bøker

Advances in Microbial Fermentation Processes

Om Advances in Microbial Fermentation Processes

This book covedered high-quality contributions (original research articles or review papers) providing a picture on innovations in microbial fermentative processes, including improvements of quality/safety of fermented foods and beverages, production of high added-values products, and valorization/recovery of agro-food wastes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783036540092
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 220
  • Utgitt:
  • 23. mai 2022
  • Dimensjoner:
  • 175x19x250 mm.
  • Vekt:
  • 752 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 10. september 2025

Beskrivelse av Advances in Microbial Fermentation Processes

This book covedered high-quality contributions (original research articles or review papers) providing a picture on innovations in microbial fermentative processes, including improvements of quality/safety of fermented foods and beverages, production of high added-values products, and valorization/recovery of agro-food wastes.

Brukervurderinger av Advances in Microbial Fermentation Processes



Finn lignende bøker
Boken Advances in Microbial Fermentation Processes finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.