Utvidet returrett til 31. januar 2025

Agriculture for Improved Nutrition

- Seizing the Momentum

Om Agriculture for Improved Nutrition

This book reviews research findings, results from on-the-ground programmes, and policy experiences over the past 10 years. It examines the direct and indirect effects of agriculture on nutrition, from biodiversity and crop fortification to programme evaluation and the impact of agricultural policies on consumers' choices and actions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786399311
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 232
  • Utgitt:
  • 29. januar 2019
  • Dimensjoner:
  • 250x177x19 mm.
  • Vekt:
  • 736 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Agriculture for Improved Nutrition

This book reviews research findings, results from on-the-ground programmes, and policy experiences over the past 10 years. It examines the direct and indirect effects of agriculture on nutrition, from biodiversity and crop fortification to programme evaluation and the impact of agricultural policies on consumers' choices and actions.

Brukervurderinger av Agriculture for Improved Nutrition



Finn lignende bøker
Boken Agriculture for Improved Nutrition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.