Utvidet returrett til 31. januar 2025

All Along the Danube: Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria

Om All Along the Danube: Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria

Black Forest pork roast, housekove knedliky (bread dumplings), Hungarian goulash, spinach Zagora style (from Bulgaria) and Mititei (Romanian sausages) are just some of the mouth-watering dishes in this book of recipes from the shores of the Danube.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780781808064
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 380
  • Utgitt:
  • 16. mars 2000
  • Dimensjoner:
  • 142x217x21 mm.
  • Vekt:
  • 480 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av All Along the Danube: Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria

Black Forest pork roast, housekove knedliky (bread dumplings), Hungarian goulash, spinach Zagora style (from Bulgaria) and Mititei (Romanian sausages) are just some of the mouth-watering dishes in this book of recipes from the shores of the Danube.

Brukervurderinger av All Along the Danube: Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria



Finn lignende bøker
Boken All Along the Danube: Recipes from Germany, Austria, Czechoslovakia, Yugoslavia, Hungary, Romania and Bulgaria finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.