Utvidet returrett til 31. januar 2024

America the Edible

- A Hungry History, from Sea to Dining Sea

Om America the Edible

Tackles the ins and outs of American cuisine, demonstrating the author's own brand of culinary anthropology. Believing that regional cuisine reveals far more than just our taste for chicken fried steak or 3-way chilli, it explores the ethnic, economic, and cultural factors that shape the way we eat - and how food reflects who we are as a nation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781609611811
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 27. september 2011
  • Dimensjoner:
  • 213x147x19 mm.
  • Vekt:
  • 356 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av America the Edible

Tackles the ins and outs of American cuisine, demonstrating the author's own brand of culinary anthropology. Believing that regional cuisine reveals far more than just our taste for chicken fried steak or 3-way chilli, it explores the ethnic, economic, and cultural factors that shape the way we eat - and how food reflects who we are as a nation.

Brukervurderinger av America the Edible



Finn lignende bøker
Boken America the Edible finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.