Utvidet returrett til 31. januar 2025

Antimicrobial Food Additives

- Characteristics - Uses - Effects

Om Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540611387
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 262
  • Utgitt:
  • 16. desember 1996
  • Utgave:
  • 21997
  • Dimensjoner:
  • 155x235x17 mm.
  • Vekt:
  • 1310 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Brukervurderinger av Antimicrobial Food Additives



Finn lignende bøker
Boken Antimicrobial Food Additives finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.