Utvidet returrett til 31. januar 2025

Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries

Om Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries

This book focuses on membrane processing techniques employed in food processing industries, covering theory, operating principles, and functional applications. It also discusses feasibility study and comparative cost analysis of membrane processes for industrial food processing applications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367226916
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 260
  • Utgitt:
  • 15. oktober 2020
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 526 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries

This book focuses on membrane processing techniques employed in food processing industries, covering theory, operating principles, and functional applications. It also discusses feasibility study and comparative cost analysis of membrane processes for industrial food processing applications.

Brukervurderinger av Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries



Finn lignende bøker
Boken Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.