Utvidet returrett til 31. januar 2025

Applied Dairy Microbiology

Om Applied Dairy Microbiology

Covers the developments and scientific advances in dairy microbiology, emphasizing probiotics, fermented dairy products, disease prevention, and public health and regulatory control standards for dairy foods. This book also includes chapters on the use, metabolism, and genetics of starter cultures.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824705367
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 764
  • Utgitt:
  • 22. mai 2001
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 159x241x46 mm.
  • Vekt:
  • 1296 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Applied Dairy Microbiology

Covers the developments and scientific advances in dairy microbiology, emphasizing probiotics, fermented dairy products, disease prevention, and public health and regulatory control standards for dairy foods. This book also includes chapters on the use, metabolism, and genetics of starter cultures.

Brukervurderinger av Applied Dairy Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Applied Dairy Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.