Utvidet returrett til 31. januar 2025

Applied Sensory Analy of Foods

Om Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849367052
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 30. juni 1988
  • Dimensjoner:
  • 178x254x15 mm.
  • Vekt:
  • 748 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Applied Sensory Analy of Foods

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Brukervurderinger av Applied Sensory Analy of Foods



Finn lignende bøker
Boken Applied Sensory Analy of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.