Utvidet returrett til 31. januar 2025

Art de Faire Le Beurre Et Les Meilleurs Fromages (Deuxieme Edition) (Ed.1833)

Om Art de Faire Le Beurre Et Les Meilleurs Fromages (Deuxieme Edition) (Ed.1833)

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Vis mer
  • Språk:
  • Fransk
  • ISBN:
  • 9782012524934
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 349
  • Utgitt:
  • 1. mai 2012
  • Utgave:
  • 1833
  • Dimensjoner:
  • 235x158x22 mm.
  • Vekt:
  • 552 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Art de Faire Le Beurre Et Les Meilleurs Fromages (Deuxieme Edition) (Ed.1833)

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Brukervurderinger av Art de Faire Le Beurre Et Les Meilleurs Fromages (Deuxieme Edition) (Ed.1833)



Finn lignende bøker
Boken Art de Faire Le Beurre Et Les Meilleurs Fromages (Deuxieme Edition) (Ed.1833) finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.