Norges billigste bøker

Art of Pastry Making, According to the French and English Methods, Including Cakes, Sweetmeats and Fancy Biscuit Baking, and All Kinds of Confectionery, Plain and Ornamantal. A Concise Practical Guide Prepared for the Use of Confectioners, ...

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781013895197
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 178
  • Utgitt:
  • 9. september 2021
  • Dimensjoner:
  • 234x156x10 mm.
  • Vekt:
  • 259 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av Art of Pastry Making, According to the French and English Methods, Including Cakes, Sweetmeats and Fancy Biscuit Baking, and All Kinds of Confectionery, Plain and Ornamantal. A Concise Practical Guide Prepared for the Use of Confectioners, ...



Finn lignende bøker
Boken Art of Pastry Making, According to the French and English Methods, Including Cakes, Sweetmeats and Fancy Biscuit Baking, and All Kinds of Confectionery, Plain and Ornamantal. A Concise Practical Guide Prepared for the Use of Confectioners, ... finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.