Norges billigste bøker

At the First Table

- Food and Social Identity in Early Modern Spain

Om At the First Table

Research on European food culture has expanded substantially in recent years, telling us more about food preparation, ingredients, feasting and fasting rituals, and the social and cultural connotations of food. At the First Table demonstrates the ways in which early modern Spaniards used food as a mechanism for the performance of social identity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780803290815
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 252
  • Utgitt:
  • 1. februar 2017
  • Dimensjoner:
  • 228x153x27 mm.
  • Vekt:
  • 366 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av At the First Table

Research on European food culture has expanded substantially in recent years, telling us more about food preparation, ingredients, feasting and fasting rituals, and the social and cultural connotations of food. At the First Table demonstrates the ways in which early modern Spaniards used food as a mechanism for the performance of social identity.

Brukervurderinger av At the First Table



Finn lignende bøker
Boken At the First Table finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.