Norges billigste bøker

Bakery and Confectionery Products

Om Bakery and Confectionery Products

This book is a comprehensive and practical day-to-day reference for students in the discipline of Food Science and Technology. It provides a comprehensive knowledge of the theoretical as well as the applied aspects involved in processing of bakery and confectionery products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032428383
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 29. november 2024
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 550 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025

Beskrivelse av Bakery and Confectionery Products

This book is a comprehensive and practical day-to-day reference for students in the discipline of Food Science and Technology. It provides a comprehensive knowledge of the theoretical as well as the applied aspects involved in processing of bakery and confectionery products.

Brukervurderinger av Bakery and Confectionery Products



Finn lignende bøker
Boken Bakery and Confectionery Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.