Norges billigste bøker

Becoming a Food Scientist

- To Graduate School and Beyond

Om Becoming a Food Scientist

Becoming a Food Scientist is designed as a reservoir of ideas for those beginning a graduate education in food science or beginning a professional career in the field.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461432982
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 168
  • Utgitt:
  • 20. april 2012
  • Utgave:
  • 2012
  • Dimensjoner:
  • 155x235x11 mm.
  • Vekt:
  • 288 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. august 2025

Beskrivelse av Becoming a Food Scientist

Becoming a Food Scientist is designed as a reservoir of ideas for those beginning a graduate education in food science or beginning a professional career in the field.

Brukervurderinger av Becoming a Food Scientist



Finn lignende bøker
Boken Becoming a Food Scientist finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.