Utvidet returrett til 31. januar 2025

Best of Polish Cooking (Expanded)

Om Best of Polish Cooking (Expanded)

In an easy-to-use format, the author arranges complementary foods together, organized by season. Recipes include "Braised Spring Lamb With Cabbage", "Frosty Artichoke Salad", "Apple Raisin Cake" and a low-fat chapter includes "Roasted Garlic and Mushroom Soup." Tips are included for reducing fat.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780781808262
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 17. august 2000
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 140x210x18 mm.
  • Vekt:
  • 322 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Best of Polish Cooking (Expanded)

In an easy-to-use format, the author arranges complementary foods together, organized by season. Recipes include "Braised Spring Lamb With Cabbage", "Frosty Artichoke Salad", "Apple Raisin Cake" and a low-fat chapter includes "Roasted Garlic and Mushroom Soup." Tips are included for reducing fat.

Brukervurderinger av Best of Polish Cooking (Expanded)



Finn lignende bøker
Boken Best of Polish Cooking (Expanded) finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.