Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bibliographie Gastronomique: La Cuisine, La Tabledepuis Le Xve Siecle Jusqu'a Nos Jours.(Ed.1890)

Om Bibliographie Gastronomique: La Cuisine, La Tabledepuis Le Xve Siecle Jusqu'a Nos Jours.(Ed.1890)

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Vis mer
  • Språk:
  • Fransk
  • ISBN:
  • 9782012525962
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 509
  • Utgitt:
  • 1. mai 2012
  • Utgave:
  • 1890
  • Dimensjoner:
  • 156x234x26 mm.
  • Vekt:
  • 708 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Bibliographie Gastronomique: La Cuisine, La Tabledepuis Le Xve Siecle Jusqu'a Nos Jours.(Ed.1890)

WORK IS IN FRENCH This book is a reproduction of a work published before 1920 and is part of a collection of books reprinted and edited by Hachette Livre, in the framework of a partnership with the National Library of France, providing the opportunity to access old and often rare books from the BnF's heritage funds.

Brukervurderinger av Bibliographie Gastronomique: La Cuisine, La Tabledepuis Le Xve Siecle Jusqu'a Nos Jours.(Ed.1890)



Finn lignende bøker
Boken Bibliographie Gastronomique: La Cuisine, La Tabledepuis Le Xve Siecle Jusqu'a Nos Jours.(Ed.1890) finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.