Norges billigste bøker

Biochemical Techniques and Instrumentation

Om Biochemical Techniques and Instrumentation

This book consists of detail information on several biochemical techniques such as spectroscopic, chromatographic, and centrifugation methods involved in aquaculture and fisheries. This manual also provides basic information on molecular techniques, instruments and their applications involved in fisheries science. This shall help students and researchers to gain depth knowledge on the fundamentals of instrumentation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789388173209
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 156
  • Utgitt:
  • 1. januar 2018
  • Dimensjoner:
  • 234x156x11 mm.
  • Vekt:
  • 399 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Biochemical Techniques and Instrumentation

This book consists of detail information on several biochemical techniques such as spectroscopic, chromatographic, and centrifugation methods involved in aquaculture and fisheries. This manual also provides basic information on molecular techniques, instruments and their applications involved in fisheries science. This shall help students and researchers to gain depth knowledge on the fundamentals of instrumentation.

Brukervurderinger av Biochemical Techniques and Instrumentation



Finn lignende bøker
Boken Biochemical Techniques and Instrumentation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.