Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319151885
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 80
  • Utgitt:
  • 6. mars 2015
  • Utgave:
  • 2015
  • Dimensjoner:
  • 155x235x4 mm.
  • Vekt:
  • 1474 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Biochemistry of Beer Fermentation

This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts

Brukervurderinger av Biochemistry of Beer Fermentation



Finn lignende bøker
Boken Biochemistry of Beer Fermentation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.