Norges billigste bøker

Biochemistry of food proteins

Om Biochemistry of food proteins

Developments in the understanding of food protein structure, behaviour and applications continue apace. However, instead of assembling, some what at random, food protein topics from quite disparate fields in indi vidual volumes, we have decided to bring together homogeneous groups of topics, each representing a specific sector of the subject.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781468498974
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 419
  • Utgitt:
  • 22. desember 2012
  • Utgave:
  • 11992
  • Dimensjoner:
  • 140x216x22 mm.
  • Vekt:
  • 547 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. oktober 2025

Beskrivelse av Biochemistry of food proteins

Developments in the understanding of food protein structure, behaviour and applications continue apace. However, instead of assembling, some what at random, food protein topics from quite disparate fields in indi vidual volumes, we have decided to bring together homogeneous groups of topics, each representing a specific sector of the subject.

Brukervurderinger av Biochemistry of food proteins



Finn lignende bøker
Boken Biochemistry of food proteins finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.