Utvidet returrett til 31. januar 2025

Biochemistry of Fruit Ripening

Om Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412408304
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 454
  • Utgitt:
  • 30. april 1993
  • Utgave:
  • 1993
  • Dimensjoner:
  • 155x235x25 mm.
  • Vekt:
  • 956 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Biochemistry of Fruit Ripening

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Brukervurderinger av Biochemistry of Fruit Ripening



Finn lignende bøker
Boken Biochemistry of Fruit Ripening finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.