Norges billigste bøker

Biology and Breeding of Food Legumes

Om Biology and Breeding of Food Legumes

Biology and Breeding of Food Legumes provides extensive information on food legumes' history, origin, evolution and botany, as well as breeding objectives and procedures, nutritional improvement, industrial uses, post-harvest technology and recent developments made through biotechnological intervention.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845937669
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 432
  • Utgitt:
  • 27. september 2011
  • Dimensjoner:
  • 253x177x31 mm.
  • Vekt:
  • 1242 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 24. mars 2025

Beskrivelse av Biology and Breeding of Food Legumes

Biology and Breeding of Food Legumes provides extensive information on food legumes' history, origin, evolution and botany, as well as breeding objectives and procedures, nutritional improvement, industrial uses, post-harvest technology and recent developments made through biotechnological intervention.

Brukervurderinger av Biology and Breeding of Food Legumes



Finn lignende bøker
Boken Biology and Breeding of Food Legumes finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.