Norges billigste bøker

Biology of Brassica Coenospecies

Om Biology of Brassica Coenospecies

Brassica crop species and their allies are important sources of edible roots, stems, leaves, buds and inflorescences, as well as of edible or industrial oils, condiments and forage. This book combines and presents both the basic and applied biological aspects of the Brassica species.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780444502780
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 486
  • Utgitt:
  • 7. juli 1999
  • Dimensjoner:
  • 230x156x28 mm.
  • Vekt:
  • 1050 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. mars 2025

Beskrivelse av Biology of Brassica Coenospecies

Brassica crop species and their allies are important sources of edible roots, stems, leaves, buds and inflorescences, as well as of edible or industrial oils, condiments and forage. This book combines and presents both the basic and applied biological aspects of the Brassica species.

Brukervurderinger av Biology of Brassica Coenospecies



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.