Norges billigste bøker

Butchering Beef

Om Butchering Beef

More and more people are deciding to raise their own meat, from farmers to homesteaders, even chefs. This book begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering cattle.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781612121833
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 11. mars 2014
  • Dimensjoner:
  • 216x277x21 mm.
  • Vekt:
  • 1256 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Butchering Beef

More and more people are deciding to raise their own meat, from farmers to homesteaders, even chefs. This book begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering cattle.

Brukervurderinger av Butchering Beef



Finn lignende bøker
Boken Butchering Beef finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.