Norges billigste bøker

Butchering, Processing and Preservation of Meat

Om Butchering, Processing and Preservation of Meat

This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780442203771
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 30. september 1973
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 140x216x0 mm.
  • Vekt:
  • 428 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Butchering, Processing and Preservation of Meat

This book is written primarily for the family to help solve the meat problem and to augment the food supply. Commercially in the United States, meat means the flesh of cattle, hogs, and sheep, except where used with a qualifying word such as reindeer meat, crab meat, whale meat, and so on.

Brukervurderinger av Butchering, Processing and Preservation of Meat



Finn lignende bøker
Boken Butchering, Processing and Preservation of Meat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.