Norges billigste bøker

Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components

Om Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components

Offers information on cancer-promoting and cancer-preventing food components, indicating their contents in foods, biological activities, and possible impact on human cancer risk. This title presents the multidisciplinary character of investigations on chemopreventive as well as carcinogenic properties of food components.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849320965
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 404
  • Utgitt:
  • 22. september 2005
  • Dimensjoner:
  • 156x234x26 mm.
  • Vekt:
  • 976 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components

Offers information on cancer-promoting and cancer-preventing food components, indicating their contents in foods, biological activities, and possible impact on human cancer risk. This title presents the multidisciplinary character of investigations on chemopreventive as well as carcinogenic properties of food components.

Brukervurderinger av Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components



Finn lignende bøker
Boken Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.