Norges billigste bøker

Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

Om Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

This work provides researchers with a thorough overview of all aspects related to the development of gluten-free food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030886967
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 182
  • Utgitt:
  • 4 desember 2021
  • Utgave:
  • 12022
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 471 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 30 juli 2024

Beskrivelse av Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development

This work provides researchers with a thorough overview of all aspects related to the development of gluten-free food products.

Brukervurderinger av Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development



Finn lignende bøker
Boken Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.