Utvidet returrett til 31. januar 2024

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

- Volume 2 Major Cheese Groups

Om Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno logical aspects of cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834213395
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 577
  • Utgitt:
  • 28. februar 1999
  • Utgave:
  • 21999
  • Dimensjoner:
  • 170x244x0 mm.
  • Vekt:
  • 1380 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. november 2024

Beskrivelse av Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno logical aspects of cheese.

Brukervurderinger av Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.