Utvidet returrett til 31. januar 2025

Cheesemaking Practice

Om Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751404173
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 449
  • Utgitt:
  • 30. september 1998
  • Utgave:
  • 31998
  • Dimensjoner:
  • 162x238x34 mm.
  • Vekt:
  • 834 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Cheesemaking Practice

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Brukervurderinger av Cheesemaking Practice



Finn lignende bøker
Boken Cheesemaking Practice finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.