Norges billigste bøker

Chemical Changes in Food During Processing

Om Chemical Changes in Food During Processing

This volume results from the Eighth Basic Symposium held by the Institute of Food Technologists in Anaheim, California on June 8-9, 1984. Twenty speakers discussed topics ranging from the basic chemistry relating to food constituents to the more applied aspects of chemical changes in food components during food processing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789401710183
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 514
  • Utgitt:
  • 13. november 2013
  • Utgave:
  • 11985
  • Dimensjoner:
  • 152x229x27 mm.
  • Vekt:
  • 771 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Chemical Changes in Food During Processing

This volume results from the Eighth Basic Symposium held by the Institute of Food Technologists in Anaheim, California on June 8-9, 1984. Twenty speakers discussed topics ranging from the basic chemistry relating to food constituents to the more applied aspects of chemical changes in food components during food processing.

Brukervurderinger av Chemical Changes in Food During Processing



Finn lignende bøker
Boken Chemical Changes in Food During Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.