Norges billigste bøker

Chemical Senses

- Receptor Events and Transduction in Taste and Olfaction

Om Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824781620
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 558
  • Utgitt:
  • 29. august 1989
  • Dimensjoner:
  • 156x234x30 mm.
  • Vekt:
  • 907 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Brukervurderinger av Chemical Senses



Finn lignende bøker
Boken Chemical Senses finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.