Norges billigste bøker

Chemical Senses

- Receptor Events and Transduction in Taste and Olfaction

Om Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824781620
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 558
  • Utgitt:
  • 29. august 1989
  • Dimensjoner:
  • 156x234x30 mm.
  • Vekt:
  • 907 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. juni 2025

Beskrivelse av Chemical Senses

This book focuses on the initial biochemical and biophysical aspects of taste and olfaction. It is intended for a wide audience, both those already familiar with the chemical senses and those biochemists and neuro-biologists interested in gaining an appreciation of this rapidly expanding discipline.

Brukervurderinger av Chemical Senses



Finn lignende bøker
Boken Chemical Senses finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.