Norges billigste bøker

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

- Volume III

Om Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781315891460
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 684
  • Utgitt:
  • 18. desember 2017
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. februar 2025

Beskrivelse av Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Brukervurderinger av Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.